fbpx

Dove jury bepaalt winnaar Podiumbeest Awards 2018/2019

Op donderdag 1 en 15 november 2018 en zondag 27 januari 2019 gaan diverse bands de strijd met elkaar aan in Hofman Café. Bijzonder detail: een dove jury bepaalt welke bands uitblinken in het geven van een show. De twee voorrondes en de halve finale vinden plaats in Hofman Café, de finale wordt gehouden op 30 maart tijdens het Sencity Festival 2019 in TivoliVredenburg.

De Podiumbeest Awards is terug, en wel in Hofman Café! Tijdens de voorrondes op 1 november worden Close 2 Fire, Reino, BRIKED OUT en Cashmyra uitgedaagd om een show te geven die zowel muzikaal als non-verbaal interessant is! Op 15 november zijn dat: 3000 PIECES, Embrace The Waves, Plus Thirty One, Charades en Bagheera. De Podiumbeest Awards is een onderdeel van Sencity Festival, hét zintuigprikkelende festival dat is geïnspireerd op dovencultuur. Voor de optimale beleving van de optredens, wordt niet alleen een beroep gedaan op het gehoor, maar ook op zicht, gevoel, geur en smaak.

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Donderdag 1 november 2018, 20:30 – 23:30 uur
Toegang is gratis

Reageer op dit bericht: