fbpx

English Comedy Night in Hofman Café op 25 februari

Zondag 25 februari is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Utrecht English Comedy Night! Er staan maar liefst 3 comedians op het podium: Alan Francis, Sally-Anne Hayward en Jeroen Bloemhoff. Kaarten gaan weg voor 13,50 euro (9,50 euro voor studenten) in de voorverkoop. Aan de deur is de entree 15 euro (11 euro voor studenten). De voorstelling gaat om 20:30 van start.

Alan Francis is een Schotse schrijver en comedian, die voor het eerst onder de aandacht kwam toen hij in 1991 de ‘So You Think You’re Funny Award’ won in 1991 en hij is een bekende op het Edinburgh Fringe Festival. Sally-Anne Hayward (UK), winnares van de Holsten Pils ‘Fans of Comedy’ award, is radiopresentatrice en is onder andere bekend van Absolutely Fabulous. De Rotterdamse Jeroen Bloemhoff stond vorig jaar in de finale van Huis van Puck’s Talent Cabaret en is momenteel bezig met het schrijven van zijn voorstelling ‘Doodsbang’.

Hofman Café is al vele edities het decor van de English Comedy Night. Op deze avond wordt de stand-up comedy volledig in het Engels verzorgd. Elke editie wordt het publiek verrast met een diverse line-up die garant staat voor een avond hard lachen. Om de avond compleet te maken biedt Hofman Café tevens een hoofdgerecht naar keuze aan voor maar 10 euro. Showtime is 20:30.

Reageer op dit bericht: