fbpx

Fonteyn Festival: wijn, spijs en muziek

Op 11, 12 en 13 mei opent het leukste wijnfestival van Utrecht weer haar deuren! Voor de zevende keer wordt het Janskerkhof omgetoverd tot één groot wijnfestijn. Een festival waar meer dan 80 verschillende wijnen in de spotlight staan, gecombineerd met heerlijk eten, livemuziek en op zondagmiddag een leuk programma voor de kleintjes.

Wijnhuizen en wijncafés uit de regio Utrecht presenteren tijdens Fonteyn Festival hun assortiment aan wijnen. Verschillende mobiele keukens van restaurants uit de omgeving serveren passende gerechten, van klassiek tot fastfood, en maken de lekkerste wijn-spijs combinaties mogelijk. Deze editie wordt er ook weer gezorgd voor genoeg vermaak voor de kleintjes.

Daarnaast is er een muzikaal programma dat ervoor zorgt dat jij en je vrienden geen moment hoeven te vervelen! Op het programma staan onder andere leuke bandjes en singer-songwriters, die worden afgewisseld met DJ’s die zullen zorgen voor een jazzy en funky sound en de nodige dansbare deuntjes.

Kijk voor meer informatie over deelnemende wijnhuizen en -cafés, reserveren van proeverijen en het muziekprogramma op: www.fonteynfestival.nl

Het festival is geopend op:
Vrijdag 11 mei: 14.00 – 01.00 uur
Zaterdag 12 mei: 14.00 – 01.00 uur
Zondag 13 mei: 12.00 – 23.00 uur
Gratis toegang

 

Reageer op dit bericht: