fbpx

Fonteyn Wijn Winterfestival op 14, 15 en 16 december

Op 14, 15 en 16 december is Fonteyn Festival terug met een winterse editie. Het Janskerkhof in Utrecht zal voor deze editie wederom als decor dienen voor het festival, waar wijn centraal staat. Drie dagen lang staan verschillende topwijnen in de spotlight, gecombineerd met heerlijk eten, live muziek en activiteiten, en dat allemaal met een winters tintje.

Wijnhuizen en wijncafés uit de regio Utrecht presenteren tijdens Fonteyn Festival hun assortiment aan wijnen. Verschillende mobiele keukens van restaurants uit de omgeving serveren passende gerechten, van klassiek tot fastfood, en maken de lekkerste wijn-spijs combinaties mogelijk. Op zondagmiddag is er een leuk programma voor de kleintjes. Deze editie is het Fonteyn Festival weer onderdeel van Knus Utrecht.
Op muziekgebied is er wederom ook genoeg te beleven. Op het programma staan onder andere leuke bandjes en singer-songwriters, die worden afgewisseld met DJ’s die zullen zorgen voor een jazzy en funky sound. Bekijk het programma op www.fonteynfestival.nl.

Openingstijden:
Vrijdag 14 dec 16.00 – 01.00 uur
Zaterdag 15 dec 14.00 – 01.00 uur
Zondag 16 dec 12.00 – 21.00 uur

Reageer op dit bericht: