fbpx

Hofman Café viert 19e verjaardag op vrijdag 21 september

Alweer negentien jaar geleden opende Hofman Café op het Janskerkhof in een voormalig schoolgebouw. Om dat te vieren nodigt Hofman Café iedereen uit op 21 september 2018 om samen te proosten. Vanaf 17:00 uur staan er bubbels en hapjes klaar, draait de vinyl-dj platen en kun je de speciale verjaardagscocktail bestellen.

Negentien jaar geleden vestigde Hofman Café zich in het pand op Janskerkhof 17-17a; een pand dat door de Gemeente Utrecht aanwezen is als gemeentelijke monument en op de monumentenlijst staat. Sinds 1975 heeft het pand een horecabestemming, maar daarvoor werd het pand gebruikt als schoolgebouw. In 1888 bood de school les aan 400 leerlingen en in 1920 kreeg de school de naam ‘Willem de Zwijger’.

Laat je 21 september trakteren op een drankje, hapje en muziek en proost samen met het Hofman Café-team op de verjaardag! De dj’s draaien live vanaf vinyl de beste jazz, soul en funk. Dans vanaf 23:00 uur verder bij Funky Friday Live op hitjes gedraaid door DJ Pepe M met ondersteuning van Ivar on Sax.

Reageer op dit bericht: