fbpx

Hofman Live: Indielectualiteit op 5 april

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Café terecht voor een gevarieerd aanbod aan live muziek. Donderdag 5 april staan Laura Sjin, Taveneer en Tala op het podium. Indielectualiteit is een netwerk voor Nederlandse Indie-bands waarin hun fanbase en netwerk gedeeld wordt om samen een groter publiek te kunnen bereiken en meer te kunnen spelen. Showtime is 21:30 uur en de toegang is zoals altijd helemaal gratis!

De Nijmeegse indie pop band Taveneer vindt hun muzikale verblijf in de tumultueuze en dynamische kern van de indie muziek. Door inventief te spelen met dynamiek en sound creëren ze gitaarpop songs die toegankelijk zijn, maar met veel muzikaal ambacht in elkaar zitten. TALA is een synthpop-/indiebandje, ontstaan op de Herman Brood Academie. Met hun catchy deuntjes en energieke aanwezigheid maken ze je het onmogelijk om niet op hun muziek te dansen.

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Reageer op dit bericht: