fbpx

Hofman Live met GUNYAMA & Logue in Hofman Café op 14 februari 2019

Op donderdag 14 februari kun je luisteren naar Gunyama en Logue in Hofman Café. GUNYAMA presenteren een eigenzinnige sound; spacende gitaren, vindingrijke beats en verslavende synths. Logue maakt compacte indiepop liedjes die je na een luisterbeurt niet meer loslaten. Laat je verrassen bij Hofman Live door muziek van veelbelovende opkomende acts. De avond start om 21:00 uur en de toegang is gratis.

Bij GUNYAMA doen de details ertoe en dat merk je. Ze halen voldoening uit eindeloos schaven aan songs en de zoektocht naar dat ene ontbrekende geluid. Met een energieke frontman met veel noten op zijn zang, weten de indierockers te inspireren. Logue zoekt een balans tussen puntige popsongs en melancholische rock anthems. Dromerige zanglijnen worden afgewisseld met scheurende gitaren en een sterke ritmesectie bestaande uit bas en drums. Live of in de studio, Logue onderzoekt alle hoeken van de indie om iedere keer net weer een beetje beter te spelen.

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis live muziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Reageer op dit bericht: