fbpx

Hofman Live: Tim Dawn in Hofman Café op 26 juli 2018

De Utrechtse singer-songwriter Tim Dawn staat op 26 juli op het podium van Hofman Café. De melodieuze indiepop songs lenen zich perfect voor een huiskamersetting, als in Hofman Café. Dat bewees hij eerder al tijdens de Beste Singer-Songwriter van Utrecht. De avond start om 21:00 uur en de toegang is gratis.

Je kent Tim Dawn misschien al van zijn single ‘Lighthouse’ die op verschillende radiozenders te horen was (o.a. Radio 1, 3FM en Radio 2) en van zijn ijzersterke shows op festivals als Popronde, Parkpop en als support van onder andere Harry Styles. Ook deed hij mee aan de Beste Singer-Songwriter van Utrecht.

Dure pakken en snelle auto’s lonkten toen Tim Dawn met verschillende prijzen afstudeerde in de rechtsgeleerdheid (Utrecht & Cambridge). Na een reis door Australië en Nieuw-Zeeland koos hij toch voor zijn grote liefde: muziek. Zijn nieuwe werk verschijnt in het najaar van 2018.

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Reageer op dit bericht: