fbpx

Martha Jane and the Talisman in Hofman Café op 12 april

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Café terecht voor live muziek. Aanstaande donderdag staan Martha Jane and the Talisman op het podium van Hofman Café. Martha Jane and the Talisman is een energieke en kleurrijke band die zich laat inspireren door bands als Led Zeppelin, Nirvana, Jack White en Radiohead. Showtime is om 21:30 uur en de toegang is gratis!

Martha Jane and the Talisman is opgericht door Martha Jane Settler en Maarten van der Grinten. Wat je kunt verwachten? Een rauwe stem, slide gitaar en opzwepende drum-grooves. Eerder was Martha Jane and the Talisman al te zien in onder andere Paradiso Amsterdam, Podium Gigant Apeldoorn en Café Wilhelmina Eindhoven en het Utrechtse Hofman Café wordt donderdagavond aan het rijtje toegevoegd!

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Bekijk het Facebook-evenement hier voor meer informatie.

Reageer op dit bericht: