fbpx

Moon Moon Moon bij Burgers, Beers & Bands in Hofman Café

Vrijdag 25 januari 2019 ben je welkom op dé vrijdagmiddagborrel Burgers, Beers & bands in Hofman Café. Vanaf 17.00 uur kun je genieten van lekkere biertjes en een Hofburger onder
begeleiding van muziek van vinyldj’s en livemuziek van Moon Moon Moon. Vanaf 17.00 uur draaien de dj’s live vanaf vinyl onder andere funk, soul, blues en jazz. De band start om 21.30 uur.

Moon Moon Moon is het totaalkunstwerk van Mark Lohmann, wat momenteel de tragikomische momenten uit het alledaagse leven verkent met de genadeloos eerlijke, actuele en tekstueel rijke Journal Entries. Moon Moon Moon groeit op het podium uit tot een vijfkoppige live band, dat met innemende composities de scherpe teksten tot leven brengt.

Burgers, Beers & Bands is de gratis vrijdagmiddagborrel in Hofman Café. Elke laatste vrijdag kun je er terecht voor (live) muziek, lekkere biertjes en bestel je de Hofburger voor maar 7,50 euro. Vier je weekend vrijdagmiddag in Hofman Café en kom alvast in de stemming voor een veelbelovende avond.

Reageer op dit bericht: