fbpx

Nieuw comedy-seizoen van start in Hofman Café

In september barst een nieuw comedy-seizoen los in Hofman Café! Vanaf september kun je elke woensdagavond terecht voor de leukste grappen van zowel aanstormend als gevestigd talent, zowel in het Nederlands als Engels. De avond start om 20:30 uur. Tickets voor de comedy-avond bestel je online voor 5,75 euro. Reserveer ook meteen een tafel en profiteer van de dinerdeal!

Utrecht Lacht, de Nederlandse comedy-avond, wordt gepresenteerd en georganiseerd door MC WestSaid en vindt elke tweede woensdag en vierde woensdag plaats in Hofman Café. De tweede woensdag staan ervaren comedians en/of cabaretiers op het podium. Zij testen deze avond nieuw materiaal voor een aankomende show. De vierde avond van de maand staan er zes tot acht beginnende en ervaren stand-up comedians die nieuw materiaal testen.

Engelstalige comedy
De eerste woensdag en derde woensdag kun je in Hofman Café terecht voor Engelstalige comedy. De eerste woensdag van de maand is Greg Shapiro te gast met zijn stand-up comedyshow ‘The Madness of King Donald’. De derde woensdag van de maand staat de Englse variant van Utrecht Lacht: Open Mic op het programma. Kijk voor meer informatie over het programma en tickets op www.hofman-cafe.nl.

Reageer op dit bericht: