fbpx

Smartlappenfestival met Willie en de Billies en Keessie B in Hofman Café

Traditiegetrouw kun je in het derde weekend van november in meer 40 Utrechtse cafés en restaurants terecht voor tranentrekkers en schuimend bier. Op vrijdag spelen Willlie en de Billies klassiekers uit de vaderlandse Nederlandstalige popgeschiedenis. Op zaterdag brengt de gezelligste Nederlandse meezingers, maar ook pareltjes uit lang vervlogen tijd. Beide avonden kun je terecht voor een Smartlappendiner.

Van 16 tot en met 18 november wordt het verdriet gevierd met het jaarlijkse Smartlappenfestival. Het festival bestaat al sinds een aantal jaren uit meer dan alleen de goedgevulde avond-optredens. Zo kun je bij Hofman Café aanschuiven bij het smartlappendiner. Tijdens het optreden van Keessie B is er zelfs een speciale diner-sessie!

Willie en de Billies spelen klassiekers: van Anneke Grönloh tot Ben Cramer en van André Hazes tot Henk Wijngaard: hun gouden hitsuccessen hoor je bij Willie en de Billies! Vrijdag 16 november van 21:30 tot 00:30 uur.

Bloed, Zweet en Tranen, Clown, De Koster, Woonboot en het Wilhelmus: voor Nederlandstalige meezingers ben je bij Keessie B aan het goede adres. Hij treedt op van 19:30 tot 22:30 uur.

Reageer op dit bericht: