fbpx

Superjazz-band BRUUT! opent nieuw seizoen in Hofman Café

Eerder speelde BRUUT! al bij de Wereld Draait Door, op North Sea Jazz Festival en tourde zij de hele wereld over. Donderdag 6 september opent de band het nieuwe seizoen in het Utrechtse Hofman Café met hun superjazz. Broken Down Suitcase verzorgt het voorprogramma. De avond start om 21:00 uur en de toegang is gratis.

De vierkoppige Amsterdamse band BRUUT! maakt geen gewone jazz maar superjazz. De aanstekelijke mix van jazz, rock en afrobeat liet de afgelopen jaren mensen zweten, schreeuwen, maar toch vooral dansen. De groep bestaat uit Maarten Hogenhuis (sax), Folkert Oosterbeek (hammond), Thomas Rolff (double bass) en Felix Schlarmann (drums). Hun album ‘superjazz’ verscheen in februari 2017. Op het moment werkt BRUUT! aan hun meest dansbare BRUUT! album ooit.

Folkduo Broken Down Suitcase bestaat uit Ben Caldwell en Eric Larocque. Hun muziek bestaat uit verhalen en persoonlijke boodschappen en is een combinatie van bluegrass, Americana, blues, traditionele folk en rock ’n roll.

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Reageer op dit bericht: