fbpx

The Aces terug in Hofman Café met maandelijkse Live Karaoke-avond

Na een succesvolle eerste editie is The Aces terug in Hofman Café met een maandelijkse live karaoke-avond. Op 22 september 2018 staat de eerste editie van het nieuwe seizoen gepland. Kenmerking voor de band: zijn spelen niet alleen hun eigen repertoire, maar nodigen het publiek uit op het podium om hun favoriete nummer samen met hen te spelen! Showtime om 20:30 uur, de toegang is gratis.

The Aces is een zeskoppige coverband uit Utrecht. Vier jaar geleden ontstond de band vanuit een studententennisvereniging. De bandnaam is dan ook vernoemd naar de tennisterm ‘een ace slaan’. Studentenverenigingen, kroegen en kleine festivals zijn het podium van The Aces; eerder speelde de band al op het Bucketlist Festival in Utrecht. De maandelijkse live karaoke-avond in Hofman Café wordt nu aan dit rijtje toegevoegd!

Klim het podium op, zing de longen uit je lijf en wordt de ster van de avond! The Aces start om 20:30 uur en de toegang is gratis. Dans na afloop van de live karaoke tot diep in de nacht verder op de leukste hitjes gedraaid door DJ Fuser tijdens Mixed Up Saturday.

Reageer op dit bericht: