fbpx

Utrechtse brouwerij De Leckere neemt de tap van Hofman Café over

Op vrijdag 29 juni vindt De Leckere Taptakeover plaats in Hofman Café. Utrechtse brouwerij De Leckere presenteert zes speciaal bieren van de tap. Daarnaast vertellen ze je graag meer over de achtergrond van de bieren. Vanaf 18:00 uur is iedereen welkom voor een vrijdagmiddagborrel.

Brouwerij De Leckere is geen onbekende in Utrecht. Zij presenteert vrijdagavond maar liefst zes bieren van de tap in Hofman Café. Proef deze avond de Gulden Craen, White Cascade, Razende Swaen, Sonnenborgh, Lichte Gaard en Paulus. Wil je meer weten over bijvoorbeeld de smaak of het brouwproces van de bieren? De gehele avond zijn er bierexperts van De Leckere aanwezig om je te voorzien van informatie.

Hofman Café is gelegen op het Janskerkhof in Utrecht. Je kunt er terecht voor lunch, diner en natuurlijk een borrel. Daarnaast is er elke avond wel iets te doen! Hofman Café heeft een divers programma met (live)muziek, theater, comedy en literatuur. En is regelmatig locatie voor diverse festivals. Kijk op www.hofman-cafe.nl voor het programma en meer informatie!

Reageer op dit bericht: