fbpx

Vier comedians try-outen bij Utrecht Lacht in Hofman Café

Woensdag 13 juni 2018 staat er een nieuwe editie van Utrecht Lacht op het programma. Dit keer try-outen Jasper van der Veen, Pieter Jouke, Wouter Monden en Ronald Smink nieuwe grappen. De avond start om 20:30 uur en kaarten zijn online te bestellen voor 5,50 euro.

Een van de comedians is Jasper van der Veen. Van der Veen maakt deel uit van ComedyTrain en speelt in club Toomler. Samen met Sjoukje Boing, Cortijn Tonkes en Jasper Dijkema vormt hij Theatergroep Hetze. Hetze won de derde vakjuryprijs op het Café Theater Festival in Utrecht, met een interactieve apocalyptische muziekvoorstelling. Ze stonden op Festival de Beschaving en op Sonsbeek Theater Avenue. In 2016 maakten zij een locatievoorstelling voor de Zwarte Cross en in 2017 speelden zij op het Amsterdam Fringe Festival.

Utrecht Lacht wordt twee per maand georganiseerd in Hofman Café. De avond wordt gepresenteerd door MC WestSaid. Verschillende acts krijgen de kans om nieuwe grappen te vertellen, een primeur waar je bij wilt zijn dus!

Reageer op dit bericht: