fbpx

Wordt de ster van de avond met The Aces in Hofman Café

Wordt de ster van de avond met The Aces in Hofman Café
Hofman Café, 16 juni 2018 van 21:30 tot 00:00 uur

Op zaterdag 16 juni speelt allround coverband The Aces in Hofman Café. De band speelt niet alleen hun eigen repertoire, maar nodigen jou ook uit om jouw favoriete nummer met hen te zingen. Klim het podium op, zing de longen uit je lijf en wordt de ster van de avond! The Aces start om 21:30 uur, de toegang is gratis.

The Aces is een zeskoppige coverband uit Utrecht. Vier jaar geleden ontstond de band vanuit een studententennisvereniging. De bandnaam is dan ook vernoemd naar de tennisterm ‘een ace slaan’. Studentenverenigingen, kroegen en kleine festivals zijn het podium van The Aces; eerder speelde de band al op het Bucketlist Festival in Utrecht.

Dans na afloop van de live karaoke tot diep in de nacht verder op de leukste hitjes gedraaid door DJ Mike Rock tijdens Mixed Up Saturday. Hofman Café is dagelijks locatie voor (muziek)evenementen, zoals Hofman Live, Beers, Burgers and Bands, Utrecht Lacht Comedy Night en verschillende dansavonden. Bekijk het volledige programma op hofman-cafe.nl.

Reageer op dit bericht: