fbpx

Zomerse editie van Mooie Woorden in Hofman Café op 20 mei 2018

Het leukste literaire evenement van Utrecht wordt aankomende zondag wederom georganiseerd in Hofman Café! Mooie Woorden is een laagdrempelige en toegankelijke middag met een divers aanbod aan literatuur, poëzie, theater, muziek en meer. Het begint zondagmiddag om 15:00 en duurt tot 17:00 uur, de toegang is zoals altijd helemaal gratis.

Er staat voor deze laatste editie van Mooie Woorden voor de zomervakantie een leuke line-up op het programma: Dean Bowen, Marc van der Holst, Nicole Kaandorp, Asha Karami en Roelof ten Napel. Marc van der Holst schreef ‘Dembrandt’,  een verzameling van zijn korte verhalen, gedichten, recepten, readymades die iedere dinsdag  op de “Dag in dag uit’-pagina van de Volkskrant verschijnen. In 2016 werd hij genomineerd voor de Jo Peters Poëzieprijs met de bundel ‘Pyjamadagen’.

Kom voorafgaand aan het evenement vooral langs voor een heerlijk kopje koffie, huisgemaakt gebakje, broodje of een van de 50 verschillende bieren. We gaan om 15:00 uur van start. Bereid je voor op wederom een paar knallende woordbazen!

Reageer op dit bericht: